מינימום הזמנה 300₪

מינימום הזמנה מחוץ לתל אביב 300₪
עלות משלוח 30₪

למה ימה

- שקיפות -

ימה מבקשת להוביל גל של יחס מכבד ואחראי לדגים. אנחנו מאמינים בשקיפות מלאה לגבי מקור הדג, הטריות שלו והשימוש שלו, מאמינים בניקיון ובהקפדה, ורוצים שהידע במלואו יהיה בידיים של הקונים והמבשלים, לטובת עולם קולינרי יצירתי ומודע יותר.

“אני רואה את עולם הדגים בתור משהו שיכול וצריך להמריא מהדג שעושים על הגריל בחוף. עולם שלם של טעמים, של ניקיון ושל שקיפות, של קיצוב ושל מנות. אני רוצה להגדיר מחדש את הדג בקולינריה הישראלית, ומאמין שישראל מוכנה לזה, בתור מדינת ים תיכון עם שפע חופים ועולם דגה מגוון.

קצביית דגים, מבחינתי, צריכה להיות עולם בוהק של ניקיון, של שקיפות, של טריות ושל הלב הים תיכוני.”

יובל בן נריה, 41, הוא מגדולי השפים בישראל. המסעדות שלו הגדירו מחדש את החיך הישראלי ואת החוויה הקולינרית, ונבחרו לא אחת למסעדות הטובות בישראל.

- יצירתיות -

מגוון אפשרויות הקיצוב והחיתוך של ימה באים מתוך היכרות ארוכת שנים עם מגוון הדגים והאפשרויות, מתוך כבוד לעולם ולדג, שמוביל אותנו לניסיון לייצר אינסוף טעמים ואפס פסולת – אנחנו משתמשים בכל חלקי הדג, ומתאימים כל חלק לצורות ההכנה שמחמיאות לו.

קצביית דגים, מבחינתי, צריכה להיות עולם בוהק של ניקיון, של שקיפות, של טריות ושל הלב הים תיכוני.”

יובל בן נריה 41, הוא מגדולי השפים בישראל. המסעדות שלו הגדירו מחדש את החיך הישראלי ואת החוויה הקולינרית, ונבחרו לא אחת למסעדות הטובות בישראל.

- שקיפות -

ימה מבקשת להוביל גל של יחס מכבד ואחראי לדגים. אנחנו מאמינים בשקיפות מלאה לגבי מקור הדג, הטריות שלו והשימוש שלו, מאמינים בניקיון ובהקפדה, ורוצים שהידע במלואו יהיה בידיים של הקונים והמבשלים, לטובת עולם קולינרי יצירתי ומודע יותר.

- יצירתיות -

מגוון אפשרויות הקיצוב והחיתוך של ימה באים מתוך היכרות ארוכת שנים עם מגוון הדגים והאפשרויות, מתוך כבוד לעולם ולדג, שמוביל אותנו לניסיון לייצר אינסוף טעמים ואפס פסולת – אנחנו משתמשים בכל חלקי הדג, ומתאימים כל חלק לצורות ההכנה שמחמיאות לו.

- איך אורזים -

אריזת הדגים בימה היא מודרנית, שמירה על איכות הדג, ניקיון ללא שימוש במים, אריזת וואקום מיוחדת עם טכנולוגיית MOP, המשמרת את הדג ושומרת על טריות מקסימלית.

- קיימות -

בימה נותנים דגש מיוחד על קיימות, הערכים המלווים אותנו הם, מקומיות, אפס פחת ומקומיות.

- יישון דגים -

טכניקה מודרנית המושאלת מעולמות הבשר. בטכניקת היישון, דגי חכות מקומיים נתלים במקרר ״0״ ללא קשקשים. הטעמים מתעמקים והטקסטורה הופכת למוצקה ומעניינת יותר.

השותפים שלנו לדרך

מסיק מגל

בכל שנה שף יובל מגיע לעמק חפר, ליצרנית השמן הבוטיקית, מדייק טעמים ומכין תערובת ייחודית שתלווה את המנות שלו. החיבור בין מסיק מגל ובין ימה יצר תערובת שמן זית מושלמת לתיבול דג, על בסיס זיתי ארבניקה וקריינקי. שני הזנים משלימים אחד את השני בטעמים ובארומה, והם מדגישים את הטעמים הטבעיים של הדג ונותנים להם נוכחות ומקום.

יקב זלבך אוסטר

כבר שנים שיקב זלבך אוסטר הולך יחד עם המנות של שף יובל בן נריה. היקב מעמק המוזל בגרמניה מכין יין ריזלינג איכותי, בטעמים עזים ובקו קולינרי דומה מאוד לקו של שף יובל. החיבור בין היקב ובין ימה הוביל לחיבור יין עם חמיצות גבוהה שיאזן בצורה מושלמת את המנות של ימה, ולצעד ראשון בדרך חדשה שמחברת בין יין מוקפד ובין מנות דגים יצירתיות.

מסיק מגל

אחד הגילויים החדשים והמשמחים של שף יובל בן נריה במסע הקולינרי הנוכחי היא מזקקת זוהרה מעמק המעיינות. זוהרה מייצרת כהלים מתמרים מקומיים ומצמחי תבלין ישראלים, במבט מסורתי שמבטא חיבור לאדמה, לזמן ולעונות השנה. החיבור בין זוהרה ובין ימה מתבסס על קיימות ומקומיות, ומוביל לייצור שני כהלים מיוחדים שמתחברים לדגים שלנו; ג'ין ישראלי, ארומתי, וערק מזרח תיכוני, עוקצני ונעים

גלידריית גן עדן

החיבור בין אדם, מגלידריית גן עדן, ובין שף יובל, הוא מפגש מתוק אבל לא מוגזם. גלידת גן עדן מייצרת גלידות עם סוכר נמוך, פירות טבעוניים וללא תוספת חלב, והגלידה שנוצרה במיוחד עבור ימה אורזת את הארוחה בצורה מושלמת, ברוח העולם הקולינרי של ימה ועם טעם מתוק בפה.

- איך אורזים -

אריזת הדגים בימה היא מודרנית, שמירה על איכות הדג, ניקיון ללא שימוש במים, אריזת ווקום מיוחדת עם תכנולוגיית MOP, המשמרת את הדג ושומרת על טריות מקסימלית.

- קיימות -

בימה נותנים דגש מיוחד על קיימות, הערכים המלווים אותנו הם, מקומיות, אפס פחת ומקומיות(צריך להוסיף עוד..)

- יישון דגים -

טכניקה מודרנית המושאלת מעולמות הבשר. בטכניקת היישון, דגי חכות מקומיים נתלים במקרר ״0״ ללא קשקשים. הטעמים מתעמקים והטקסטורה הופכת למוצקה ומעניינת יותר.

השותפים שלנו לדרך

יקב זלבך אוסטר

כבר שנים שיקב זלבך אוסטר הולך יחד עם המנות של שף יובל בן נריה. היקב מעמק המוזל בגרמניה מכין יין ריזלינג איכותי, בטעמים עזים ובקו קולינרי דומה מאוד לקו של שף יובל. החיבור בין היקב ובין ימה הוביל לחיבור יין עם חמיצות גבוהה שיאזן בצורה מושלמת את המנות של ימה, ולצעד ראשון בדרך חדשה שמחברת בין יין מוקפד ובין מנות דגים יצירתיות.

מסיק מגל

בכל שנה שף יובל מגיע לעמק חפר, ליצרנית השמן הבוטיקית, מדייק טעמים ומכין תערובת ייחודית שתלווה את המנות שלו. החיבור בין מסיק מגל ובין ימה יצר תערובת שמן זית מושלמת לתיבול דג, על בסיס זיתי ארבניקה וקריינקי. שני הזנים משלימים אחד את השני בטעמים ובארומה, והם מדגישים את הטעמים הטבעיים של הדג ונותנים להם נוכחות ומקום.

גלידריית גן עדן

החיבור בין אדם, מגלידריית גן עדן, ובין שף יובל, הוא מפגש מתוק אבל לא מוגזם. גלידת גן עדן מייצרת גלידות עם סוכר נמוך, פירות טבעוניים וללא תוספת חלב, והגלידה שנוצרה במיוחד עבור ימה אורזת את הארוחה בצורה מושלמת, ברוח העולם הקולינרי של ימה ועם טעם מתוק בפה.

מזקקת זוהרה

אחד הגילויים החדשים והמשמחים של שף יובל בן נריה במסע הקולינרי הנוכחי היא מזקקת זוהרה מעמק המעיינות. זוהרה מייצרת כהלים מתמרים מקומיים ומצמחי תבלין ישראלים, במבט מסורתי שמבטא חיבור לאדמה, לזמן ולעונות השנה. החיבור בין זוהרה ובין ימה מתבסס על קיימות ומקומיות, ומוביל לייצור שני כהלים מיוחדים שמתחברים לדגים שלנו; ג’ין ישראלי, ארומתי, וערק מזרח תיכוני, עוקצני ונעים.

0
    0
    העגלה שלך
    רוקן את העגלה שלךחזרו לחנות

        תקנון אתר

        הצהרת נגישות

        הרשמה

        שם פרטי*
        שם משפחה*
        דוא"ל*
        סיסמה *

        התחברות

        דילוג לתוכן